Over ons

Pareto Services

Pareto Services is een initiatief van de oprichters van de Pareto Group, een samenwerkingscollectief van erkend bemiddelaars uit diverse regio’s, opgericht in januari 2007.

De studiedienst van de Pareto Group gaf sinds de start meer dan 2.000 uren gerichte ondersteuning aan het regionaal team van erkend bemiddelaars in Familiale Zaken bij de Pareto Group (oa. berekening onderhoudsgeld, fiscale optimalisatie, co-ordinatie met notarissen, advocaten en andere dienstverleners bij de opmaak van ouderschaps- en scheidingsregelingen, supervisie,…).

De Pareto Group bouwde de afgelopen jaren een stevig fundament. De meer dan 2.300 uren opleiding via erkende instituten die het team inmiddels heeft gevolgd worden dagelijks in de praktijk gebruikt bij het begeleiden van koppels en ouders in hun scheidingstraject. Onze uitgebreide praktijkervaring en samenwerking met diverse docenten zorgt er voor dat wij ook deskundig advies kunnen verlenen aan professionele dienstverleners.

Pareto Group ontleent haar naam aan de Italiaanse econoom Vilfredo Pareto (15 juli 1848 – 19 augustus 1923). Pareto is een van de grondleggers van de moderne welvaartstheorie. Hij schreef het zogenoemde pareto-compensatiebeginsel.
* bij een verandering in de verdeling van de welvaart treden er verliezers en winnaars op;
* kunnen de verliezers uit de winst van de winnaars worden gecompenseerd dan is de verandering pareto-optimaal.

Contact

Pareto Group CVBA

Hoekskensweg 16a, 9290 Berlare
Tel ma-vrij van 09u00-17u00: 0800 99 161
Indien voicemail, gelieve een boodschap in te spreken. Wij nemen binnen de 24u contact.
BTW: BE0886.441.626

Contactformulier